Spendrups Bryggeri AB

Hållbar dryckeskultur

”Vi ska alltid leverera drycker av hög kvalitet. Genom goda alkoholfria drycker och drycker utan socker kan vi bidra till en måttfull alkohol- och sockerkonsumtion.” Fredrik Spendrup, vd

Livsmedelssäkerhet och kvalitet

"Sedan Spendrups grundades för mer än 100 år sedan har vi vuxit till ett av Sveriges ledande bryggerier. Målet då som nu är att erbjuda produkter av hög kvalitet."

Fredrik Spendrup, vd

Läs mer

Hälsa och innovation

”Vi utvecklar ständigt vårt breda sortiment av drycker. 2019 fortsatte vi satsa på läsk utan socker och lanserade även vår första funktionella dryck, The Naia Initiative.”

Anna-Stina Hallberg, marknadschef alkoholfria drycker

Läs mer

Höjdpunkt 2019

The Naia Initiative

Med energidrycken Naia gick Spendrups 2019 in i en ny dryckeskategori. Målet: att med hjälp av våra ambassadörer och en dryck som levererar inspirera människor att göra skillnad.

Ekologiska produkter

"Vi använder bara ekologisk malt, humle och jäst i vår öl – och vi tar inga genvägar, 100 procent ekologiskt!”

Richard Bengtsson, chefsbryggmästare

Läs mer

Alkohol och ansvar

”Att arbeta med och sälja alkohol innebär ett stort ansvar och vi jobbar på flera områden med att både utbilda och erbjuda goda alkoholfria alternativ.”

Anna Lidström, hållbarhetschef

Läs mer
Höjdpunkt 2019

Spendrups – Årets leverantör!

Strategin att föra drycken närmare maten har varit ett vägvinnande koncept – både för kunder och konsumenter. Under Dagligvarugalan 2019 blev det även prisbelönt.

Cookies används för att ge en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer om våra cookies och om hur du kan avböja cookies